Az őszi irodalmi napokon, 2021. október 21-én a Rizikófaktor együttes rendhagyó zenés irodalmi órát tartott a 12. évfolyam tanulóinak. Az együttes irodalmi koncertjeiért, tematikus estjeiért 2020-ban megkapta a Jánossomorja Kultúrájáért díjat. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy Győrben először nálunk léphettek fel. Diákjaink izgatottan várták őket, hiszen kollégánk, Meixner Mihály tanár úr is gitározott a formációban, és ebben a minőségében még nem ismerhettük.

A délelőtt folyamán az együttes jó hangulatú irodalmi koncertet adott a tornateremben. Felcsendült több, a diákok számára jól ismert vers mellett az együttes saját alkotása is, mely azt a pillanatot idézte fel, mikor a Rizikófaktor megalakításának ötlete megszületett városunkban. Reméljük, hogy az elhangzott zenés versek tanulóink gondolkodását formálják, azokat szívesen hallgatták, és az együttes színvonalas előadása érzékenyítette őket az irodalmi művek befogadására.

Szeretnénk köszönetet mondani a Rizikófaktor zenekar tagjainak: Karácsony Hajnal, Prátser Krisztián, Hauptmann Tamás, Glázer Norbert és Meixner Mihály tanár úrnak!

A zenekar látogatását az alapítvány támogatta.

További sikereket kívánunk, visszavárjuk őket!