Kedves Látogató!

Kovácsné Zimborás Ágnes vagyok, a Deák Ferenc Közgazdasági Szakközépiskoláért Alapítvány kuratóriumának elnöke.

1984 óta vagyok a tanári pályán, ebből három évtizedet ebben a győri közgazdasági iskolában töltöttem, 2005 óta vezetem az iskolát és vagyok a kuratórium elnöke.

Ezer szállal kötődöm az itt dolgozókhoz, a jelenlegi diákokhoz, szülőkhöz, az itt megélt történések életem meghatározó részévé váltak. Az elmúlt évek igazgatói feladatainak ellátása közben a Deákhoz fűződő viszonyom még mélyebbé vált, úgy érzem, méltóképpen képviseltem az iskolát és alapítványát a legkülönbözőbb fórumokon, eredményei gyarapodásához hozzájárultam.

Célom, hogy az iskola hírnevét szolgáljam, tovább erősítsem. Mindezt vezetőként úgy szeretném tenni, hogy a munkatársaimat magam mellett tudhassam egy humánus közösség épülését szem előtt tartva.

Az iskola hagyományainak tiszteletben tartása, értékeinek megőrzése, gyarapítása számomra eddig is a legfontosabb törekvéseim közé tartoztak, és a jövőben is ezen alapelveket szeretném követni. Mindezek mellett a mindenkori megújulás lehetőségeinek keresése, az innováció szem előtt tartása vezetői céljaim másik alapköve. A szakképzésnek mindig a jelen és a jövő szolgálatában kell állnia, figyelemmel kell lennie, és reagálnia kell a munkaerő-piac kihívásaira.

A korrekt, őszinte és bizalomteli kommunikáció az egyik legfontosabb vezetői képesség, amelynek segítségével mód nyílik az iskola és alapítvány kapcsolatrendszerének gyarapítására, hírnevének öregbítésére. Tiszteletadás, segítségnyújtás, együttműködés: hidat képezni múlt – jelen és jövő között. Ezeket tartom magammal szemben a legfőbb elvárásoknak.

A vezetői munkát szolgálatnak tekintem. Nehéz, de nagyon szép szolgálatnak, amelyet minden abban érintett javára szeretnék végezni.

Üdvözlettel:

Kovácsné Zimborás Ágnes 

a Deák Ferenc Közgazdasági Szakközépiskoláért Alapítvány kuratóriumának elnöke

96/312-135

igazgato.deak@gmail.com

Győri Szolgáltatási Szc Deák Ferenc Közgazdasági Szakgimnáziuma

9022 Győr, Bisinger st. 32.